Menu

Integratie

DEFBU is in staat om verschillende software pakketten te integreren in andere pakketten. Op deze manier ervaart de klant het eindproduct als één geheel en wordt het beheer vereenvoudigd. 

Maak uw wensen aan ons kenbaar via het formulier! Wij bekijken graag samen met u de mogelijkheden om uw wensen werkelijkheid te laten worden.

TranscriptieOnline

Voor TranscriptieOnline heeft DEFBU een meertalige site ontwikkeld. Het voornaamste doel van TranscriptieOnline was om het gehele transcribeerproces binnen de site te stroomlijnen om zo tot een optimaal resultaat te komen.

DEFBU hierbij gebruik gemaakt van TYPO3 in combinatie met een maatwerkuitbreiding. Deze uitbreiding voorziet in een eenduidige meertalige interface, volledige geautomatiseerde processen en verslaglegging. Tevens is ExactOnline, Rabo Omnikassa, PayPal, VIES, Postcode.nl geïntegreerd.

Categorieën

TYPO3 extensies, Websites, Integratie

Vastgoed

In opdracht van Trigg'r hebben we voor ZLTO vastgoed een extensie ontwikkeld voor TYPO3 waarin data uit Skarabee en Venum automatisch wordt gecombineerd en op een overzichtelijke manier wordt gepresenteerd. De eindgebruiker kan filteren op basis van verschillende eigenschappen van de objecten.

Categorieën

Integratie, TYPO3 extensies

Livechat

In opdracht van De Meeuw Oirschot is een extensie voor TYPO3 ontwikkeld welke Live!Zilla Live Chat onderdeel laat uit maken van hun website. Hierbij is het geheel uitgebreid met openingstijden en is de lay-out aangepast op basis van de wensen van de klant.

Categorieën

Integratie, TYPO3 extensies

Facturering, online betalen, boekhouding

Altijd al uw boekhouding willen vereenvoudigen. DEFBU heeft dit inmiddels al voor meerdere klanten mogelijk gemaakt. Laat eenvoudig de factuur genereren vanuit uw webshop en importeer deze automatisch in uw online boekhoudpakket, bijvoorbeeld Exact Online. Vervolgens laat u de klant via uw website betalen. Een online betaling kan eenvoudig plaatsvinden door de integratie van een Payment Provider en na betaling direct geregistreerd worden in het boekhoudpakket. Snel en eenvoudig. DEFBU heeft ervaring met o.a. PayPal, Rabo Omnikasaa en verschillende iDeal-providers.

Categorieën

Integratie, Webshops

Oude Vaart 14
4537 CA Terneuzen
Nederland

Tel: +31.40 8200 995
KvK: 58893962

IBAN: NL04 RABO 0103 4779 34
BIC: RABONL2U

Facebook Linkedin

Algemene Voorwaarden
Disclaimer
Privacyverklaring