Menu

Internet of Things

Internet of Things is een begrip wat duidt op apparaten of dingen die onderling data uitwisselen via een netwerk. Denk hierbij aan een slimme thermostaat, slimme koelkast of slimme lampen. Het blijft niet beperkt tot deze alledaagse zaken. Zo kan men ook denken aan intelligente voederinstallaties, vijverfilters of elk ander apparaat wat intelligenter kan worden gemaakt door het delen van informatie via een netwerk.

Maak uw wensen aan ons kenbaar via het formulier! Wij bekijken graag samen met u de mogelijkheden om uw wensen werkelijkheid te laten worden.

micro:bit logger

Met deze app kunnen gebruikers data vanuit hun micro:bit loggen op hun telefoon. De app is ontwikkeld in Xamarin en momenteel beschikbaar voor Android apparaten met ondersteuning voor bluetooth LE.

Categorieën

Apps, IoT

Website

Meer informatie

Embedded software

DEFBU heeft reeds enkele software applicaties ontwikkeld voor het aansturen van apparaten en delen van data met externe applicaties. Hierdoor is het ook mogelijk om de apparaten bijvoorbeeld via een Smartwatch te bedienen, of data op een externe locatie op te slaan en daar verder te verwerken.

Hierbij werd gebruik gemaakt van verschillen Arduino bordjes en Raspberry PI's. Deze bordjes hebben elk hun eigen hardware specificatie en bijbehorende mogelijkheden. DEFBU kan u adviseren bij het kiezen van het juiste ontwikkelplatform.

Categorieën

IoT

Smart TV, Smartwatches, wearables en andere gadgets

Door de uitgebreide kennis is DEFBU in staat om apps te bouwen voor een grote diversiteit aan gadgets en platformen. De enige eis is dat de fabrikant van het gadget een software ontwikkeling kit (SDK) beschikbaar heeft gesteld. Op deze manier kunnen er apps voor bijvoorbeeld Samsung Smart TV, LG SmartTV, Tizen-based devices, Apple Watch en andere gadgets worden ontwikkeld.

Deze gadget in combinatie met de app kunnen een rol spelen in de wereld van IoT. Zo kunnen ze dienen om data te verwerken en weer te geven, of om dingen aan te sturen.

Categorieën

Apps, IoT

Oude Vaart 14
4537 CA Terneuzen
Nederland

Tel: +31.40 8200 995
KvK: 58893962

IBAN: NL04 RABO 0103 4779 34
BIC: RABONL2U

Facebook Linkedin

Algemene Voorwaarden
Disclaimer
Privacyverklaring