Menu

Webapps

Moderne webapps maken niet langer gebruik van browser plugins, zoals Flash en Java, maar draaien volledig op een combinatie van HTML5 en JavaScript. De mogelijkheden van deze nieuwe technieken zijn eindeloos en werken in alle moderne browsers.

In de afgelopen jaren heeft DEFBU reeds meerdere van dergelijke applicaties mogen bouwen.

Maak uw wensen aan ons kenbaar via het formulier! Wij bekijken graag samen met u de mogelijkheden om uw wensen werkelijkheid te laten worden.

Gebouw Designtool

In opdracht van de De Meeuw Oirschot heeft DEFBU een on-line tool ontwikkeld waarin de klant op basis van basis units een gebouw kan samenstellen. Dit in combinatie met transportafstand en de periode bepalen de prijsindicatie. Op basis van deze eerste prijsindicatie kan de klant direct online een uitgebreide offerte met tekeningen aanvragen of een terugbelverzoek indienen. Snel en eenvoudig.

Het geheel is vervolgens geïntegreerd in de website, door middel van een TYPO3-extensie.

Categorieën

Webapps, TYPO3 extensies

Lichtreclame Designtool

DEFBU heeft voor Your Sign Online een tool ontwikkeld waarin de bezoeker van de website zijn eigen lichtreclame kan samenstellen. Nadat de klant een keuze heeft gemaakt krijgt deze een voorbeeld te zien van hoe het er ongeveer zal komen uit  te zien. Is de klant tevreden, dan kan deze direct online een offerte aanvragen.

Het geheel is vervolgens geïntegreerd in de website, door middel van een TYPO3 extensie.

Categorieën

Webapps, TYPO3 extensies

Vallende Blokken

In het kader van een opdracht van een middelbare school heeft DEFBU een speciale game ontwikkeld in HTML5 + JavaScript. Tijdens het spel diende letters te worden verzameld door middel van het wegspelen van blokjes. De letters zouden gezamenlijk een woord vormen. Op het moment van ontwikkelen was HTML5 nog een relatief nieuwe techniek en nog niet ondersteund door alle grote browsers. De game is uitgeleverd via een USB-stick met promotiemateriaal.

Categorieën

Webapps

Oude Vaart 14
4537 CA Terneuzen
Nederland

Tel: +31.40 8200 995
KvK: 58893962

IBAN: NL04 RABO 0103 4779 34
BIC: RABONL2U

Facebook Linkedin

Algemene Voorwaarden
Disclaimer
Privacyverklaring