Menu

Apps

Apps komen in verschillende vormen en maten. Elk platform heeft zijn eigen kenmerken en mogelijkheden. In sommige gevallen spelen ook hardware beperkingen een rol. Denkt u hierbij niet alleen aan mobiele telefoons, maar ook aan apps die draaien op smartwatches, smart tv's, servers en desktop computers.

Maak uw wensen aan ons kenbaar via het formulier! Wij bekijken graag samen met u de mogelijkheden om uw wensen werkelijkheid te laten worden.

micro:bit logger

Met deze app kunnen gebruikers data vanuit hun micro:bit loggen op hun telefoon. De app is ontwikkeld in Xamarin en momenteel beschikbaar voor Android apparaten met ondersteuning voor bluetooth LE.

Categorieën

Apps, IoT

Website

Meer informatie

Mobile Apps voor Android, IOS en Windows

DEFBU heeft ervaring met de ontwikkeling van apps voor Android, IOS en Windows op basis van het Xamarin plaform, Visual Studio. Dit platform maakt het mogelijk om een app eenvoudig op meerdere platformen te deployen. Hierdoor wordt er aanzienlijk bespaard in ontwikkeltijd en daarmee kosten.

Categorieën

Apps

Browser Apps

Een browser app is niks anders dan een veredelde website die zich voordoet als een native app. Dit wordt gesimuleerd door de browser op het betreffende mobiele apparaat. Net als websites zijn deze browser apps vaak een combinatie van HTML5 en JavaScript.

Categorieën

Apps

Smart TV, Smartwatches, wearables en andere gadgets

Door de uitgebreide kennis is DEFBU in staat om apps te bouwen voor een grote diversiteit aan gadgets en platformen. De enige eis is dat de fabrikant van het gadget een software ontwikkeling kit (SDK) beschikbaar heeft gesteld. Op deze manier kunnen er apps voor bijvoorbeeld Samsung Smart TV, LG SmartTV, Tizen-based devices, Apple Watch en andere gadgets worden ontwikkeld.

Deze gadget in combinatie met de app kunnen een rol spelen in de wereld van IoT. Zo kunnen ze dienen om data te verwerken en weer te geven, of om dingen aan te sturen.

Categorieën

Apps, IoT

Oude Vaart 14
4537 CA Terneuzen
Nederland

Tel: +31.40 8200 995
KvK: 58893962

IBAN: NL04 RABO 0103 4779 34
BIC: RABONL2U

Facebook Linkedin

Algemene Voorwaarden
Disclaimer
Privacyverklaring