Menu

Websites

DEFBU heeft verschillende nieuwe en bestaande websites inmiddels voorzien van een modern uiterlijk. Hierbij wordt de site zo ontwikkeld dat deze zowel op mobiele apparaten als desktops optimaal wordt weergegeven. Vaak wordt hierbij gewerkt met een zogenaamd Content Management Systeem. In een dergelijk systeem kan de klant eenvoudig de website beheren, nadat deze online is gezet.

Maak uw wensen aan ons kenbaar via het formulier! Wij bekijken graag samen met u de mogelijkheden om uw wensen werkelijkheid te laten worden.

Naya Rolgordijnen

Voor Naya Rolgrodijnen heeft DEFBU een op Prestashop gebasseerde webwinkel ontwikkeld. Het voornaamste doel is om op een zo'n effectief mogelijke manier op maat gemaakte rolgodijnen aan de man te brengen.

DEFBU heeft hierbij gebruik gemaakt van Prestashop in combinatie met een aantal op maat gemaakte plugins, om tot een optimale keuze mogelijkheid voor de klant te komen.

Categorieën

Webshop, Websites

TranscriptieOnline

Voor TranscriptieOnline heeft DEFBU een meertalige site ontwikkeld. Het voornaamste doel van TranscriptieOnline was om het gehele transcribeerproces binnen de site te stroomlijnen om zo tot een optimaal resultaat te komen.

DEFBU hierbij gebruik gemaakt van TYPO3 in combinatie met een maatwerkuitbreiding. Deze uitbreiding voorziet in een eenduidige meertalige interface, volledige geautomatiseerde processen en verslaglegging. Tevens is ExactOnline, Rabo Omnikassa, PayPal, VIES, Postcode.nl geïntegreerd.

Categorieën

TYPO3 extensies, Websites, Integratie

De Goede Herder - Gerardus Majella

Voor HLGM heeft DEFBU een nieuwe website gebouwd met aanvullende functionaliteit. Beheerders kunnen elk hun eigen onderdeel van de site beheren met hun eigen permissies. Tevens is er de mogelijkheid tot het verzenden van een HTML nieuwsbrief toegevoegd.

Categorieën

Websites

DEFBU

De website van DEFBU maakt gebruik van het Content Management Systeem TYPO3. Hierbij is gebruik van de nieuwste technieken en is er voor zorg gedragen dat deze site volledig responsive is. Hierdoor is hij te bekijken in alle moderne browsers, ook op mobiele apparaten.

Categorieën

Websites

Sequenchel

Voor Sequenchel hebben wij een hun bestaande website opgewaardeerd naar een nieuwe versie van TYPO3 en voorzien van een nieuwe lay-out. Deze lay-out is volledig responsive.

Categoieën

Websites

Cultuurhistorie en Landschapsontwikkeling De Kraker

Voor Cultuurhistorie en Landschapsontwikkeling De Kraker heeft DEFBU een compleet nieuwe responsive website ontwikkeld met een modern uiterlijk op basis van TYPO3. Door middel van inloggen krijgen cursisten toegang tot het cursusmateriaal. Dit is veilig te downloaden via de Secure Download extensie.

Categorieën

Websites

Doelenkaart

Doelenkaart is in opdracht van ZLTO in het kader van een Interreg project gerealiseerd. Met doelenkaart.nl kunnen Zorgboerderijen eenvoudig de vordering van hun cliënten beheren en opvolgen. Naast de standaard aanwezige doelenkaarten kan elke zorgboerderij nieuwe doelenkaarten toevoegen. Daarnaast is er voorzien in rollen voor begeleiders, cliënten en overige gebruikers. Voor eenvoudige verantwoording aan externe is er een uitgebreide .pdf rapportage beschikbaar binnen het doelenkaart platform.

De functionaliteit is als extensie toegevoegd aan TYPO3.

Categorieën

TYPO3 extensies, Websites

Logopedie Leeuwarden

Gezien de gewenste functionaliteit en de opzet waren de oude WordPress installaties niet meer toereikend. DEFBU heeft het geheel overgezet naar één TYPO3-omgeving met ondersteuning voor een meertalige website. Hierdoor is het beheer aanzienlijk vereenvoudigd.

Categorieën

Websites

Oude Vaart 14
4537 CA Terneuzen
Nederland

Tel: +31.40 8200 995
KvK: 58893962

IBAN: NL04 RABO 0103 4779 34
BIC: RABONL2U

Facebook Linkedin

Algemene Voorwaarden
Disclaimer
Privacyverklaring