Menu

TYPO3 extensies

FraJa WeB - DEFBU  is lid van de TYPO3-associatie. Hierdoor blijven we op de hoogte van de ontwikkelingen van TYPO3 en ondersteunen we de verdere ontwikkeling van TYPO3 en werken we mee aan een toekomst met perspectief.

Door de jarenlange ervaring met TYPO3 zijn we bekend met alle ins en outs van dit Enterprise Content Management Systeem. In tegenstelling tot het veel gebruikte WordPress wordt TYPO3 geroemd om zijn veiligheid, gebruiksvriendelijkheid en mogelijkheden, zowel voor de individuele gebruiker als grote organisaties.

Maak uw wensen aan ons kenbaar via het formulier! Wij bekijken graag samen met u de mogelijkheden om uw wensen werkelijkheid te laten worden.

TranscriptieOnline

Voor TranscriptieOnline heeft DEFBU een meertalige site ontwikkeld. Het voornaamste doel van TranscriptieOnline was om het gehele transcribeerproces binnen de site te stroomlijnen om zo tot een optimaal resultaat te komen.

DEFBU hierbij gebruik gemaakt van TYPO3 in combinatie met een maatwerkuitbreiding. Deze uitbreiding voorziet in een eenduidige meertalige interface, volledige geautomatiseerde processen en verslaglegging. Tevens is ExactOnline, Rabo Omnikassa, PayPal, VIES, Postcode.nl geïntegreerd.

Categorieën

TYPO3 extensies, Websites, Integratie

Secure Download

In opdracht van meerdere opdrachtgevers heeft DEFBU een Secure Download extensie voor TYPO3 ontwikkeld. Deze extensie maakt het mogelijk om bestanden en/of bestandsverzamelingen te downloaden vanuit een locatie buiten de publieke mappen. Tevens houdt het rekening met de TYPO3-permissies die zijn ingesteld binnen de extensie. De weergave van de te downloaden bestanden kan eenvoudig worden verpersoonlijkt.

Categorieën

TYPO3 extensies

Vastgoed

In opdracht van Trigg'r hebben we voor ZLTO vastgoed een extensie ontwikkeld voor TYPO3 waarin data uit Skarabee en Venum automatisch wordt gecombineerd en op een overzichtelijke manier wordt gepresenteerd. De eindgebruiker kan filteren op basis van verschillende eigenschappen van de objecten.

Categorieën

Integratie, TYPO3 extensies

Livechat

In opdracht van De Meeuw Oirschot is een extensie voor TYPO3 ontwikkeld welke Live!Zilla Live Chat onderdeel laat uit maken van hun website. Hierbij is het geheel uitgebreid met openingstijden en is de lay-out aangepast op basis van de wensen van de klant.

Categorieën

Integratie, TYPO3 extensies

Gebouw Designtool

In opdracht van de De Meeuw Oirschot heeft DEFBU een on-line tool ontwikkeld waarin de klant op basis van basis units een gebouw kan samenstellen. Dit in combinatie met transportafstand en de periode bepalen de prijsindicatie. Op basis van deze eerste prijsindicatie kan de klant direct online een uitgebreide offerte met tekeningen aanvragen of een terugbelverzoek indienen. Snel en eenvoudig.

Het geheel is vervolgens geïntegreerd in de website, door middel van een TYPO3-extensie.

Categorieën

Webapps, TYPO3 extensies

Doelenkaart

Doelenkaart is in opdracht van ZLTO in het kader van een Interreg project gerealiseerd. Met doelenkaart.nl kunnen Zorgboerderijen eenvoudig de vordering van hun cliënten beheren en opvolgen. Naast de standaard aanwezige doelenkaarten kan elke zorgboerderij nieuwe doelenkaarten toevoegen. Daarnaast is er voorzien in rollen voor begeleiders, cliënten en overige gebruikers. Voor eenvoudige verantwoording aan externe is er een uitgebreide .pdf rapportage beschikbaar binnen het doelenkaart platform.

De functionaliteit is als extensie toegevoegd aan TYPO3.

Categorieën

TYPO3 extensies, Websites

Lichtreclame Designtool

DEFBU heeft voor Your Sign Online een tool ontwikkeld waarin de bezoeker van de website zijn eigen lichtreclame kan samenstellen. Nadat de klant een keuze heeft gemaakt krijgt deze een voorbeeld te zien van hoe het er ongeveer zal komen uit  te zien. Is de klant tevreden, dan kan deze direct online een offerte aanvragen.

Het geheel is vervolgens geïntegreerd in de website, door middel van een TYPO3 extensie.

Categorieën

Webapps, TYPO3 extensies

Referenties

Deze extensie is inmiddels toegepast op meerdere websites. De extensie heeft een aantal verschillende views aan boord, zodat de elementen eenvoudig kunnen worden geplaatst op de gewenste positie. Zo is er een filter, lijst en detail-view beschikbaar.

Categorieën

TYPO3 extensies

Oude Vaart 14
4537 CA Terneuzen
Nederland

Tel: +31.40 8200 995
KvK: 58893962

IBAN: NL04 RABO 0103 4779 34
BIC: RABONL2U

Facebook Linkedin

Algemene Voorwaarden
Disclaimer
Privacyverklaring